top of page
  • Forfatterens bilde10 dig

10.DIG Kleppestø UngdomskoleØistein Jakobsen, med master key

Øistein Jakobsen (aka: streetartbergen) fikk master key til skolen på ubestemt tid. Resultatet var at haugevis med gatekunstnere inntok skolen og dekorerte den både ute og inne med sine verk. Jeg var så heldig å få være med på dette.
10dig fuck cancer streetart gatekunst bergen
10dig Fuck Cancer på Ikea Åsane

Jeg hadde malt Fuck Cancer i undergrunnen ved Ikea Åsane. Noen dager senere fikk jeg melding på instagram kontoen min fra Øistein Jakobsen. Han holdt på med et prosjekt som han ville ta meg med på. Så etter noen mld fram og tilbake ringte jeg ham og han forklarte hva som foregikk ute på skolen. Jeg takker selvsagt ja med en gang, og dagen etter var jeg på vei til Askøy.

Jeg fikk en omvisning på skolen for å få sett alle verkene som var satt opp. Og det er ikke få... Så får du muligheten til å komme deg inn på skolen så anbefaler jeg dette. Er en fryd å se alle de flotte kunstverkene over alt. Og det fortsetter å komme nye hele tiden.Bilder fra min aktivitet på skolen
17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page